Showing posts with label world war z. Show all posts
Showing posts with label world war z. Show all posts

Tuesday, July 02, 2013

Dating Time!

Assalamualaikum..
hai si cantik sekalian alam..
sori dah 6 hari tak update blog pink nie..
ke'busy'an kononnya..haha

arini baru ada masa nak update..
memandangkan IH dah balik Klang pg tadi..huhu

oklah, nak citer sikit pasal semalam..
sy ajak IH g Floria Putrajaya tapiii dia taknak bawak..
so, apakan daya..
sy ajaklah IH jalan² kat Seremban..
dulu masa berCINTA rajin je nak ngedate kan..
tapi bila dah kahwin, taknak pulak..hahaha

so, ptg semalam kami ngedate lah kat Aeon S2..
cadangnya nak tengok wayang je..
yang penting dapat luangkan masa bersama :)

sesampainya kat Aeon tu, kitorg terus ke TGV survey citer bestt..
IH nak tengok Fast & Furious 6 tapi sy cam taknak je..ahax
asik citer lumba² kete je, buhsan..
so, kami decide tgk World War Z..
amik couple seat okeh! hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...