Showing posts with label welcome board. Show all posts
Showing posts with label welcome board. Show all posts

Wednesday, April 17, 2013

Review Kahwin #5 : Guestbook Corner

Assalamualaikum..
hai b2b, blogger dan silent readers..
satu hari = satu entri..
so, hari-hari blog nie akan diupdate..
in shaa Allah kalau takde halangan..

memandangkan incik hubby nun jauh di luar kawasan, so ada banyak masa terluang kat umah..
al maklumlah suri rumahtangga sepenuh masa..hihi
bila incik hubby balik nanti, sure tak sempat nak mengarang..

oklah, entri kali nie sy kongsikan dgn korg GB corner masa hari kejadian..
semuanya hasil kerja sy sendiri..

jom tengok gambar kat bawah nie..

inilah kedudukan asal GB corner masa pagi Sabtu sebelum majlis..
anak buah sy yg uruskan..

Sunday, January 20, 2013

DIY #8 : Welcome Board

Assalamualaikum..
entri ke 2 untuk arini..
welcome board yg sy buat sendiri..
teaser nya kat bawah ni yea..
sy buat 2 pcs welcome board untuk sy dan incik tunang..
sy gunakan kain felt untuk tulisan dan quilling untuk hiasan..
dan sy tampalkan di atas soft board..
then hias je la..

act, memang dah lama siap cuma banyak sangat nak update..
so yg nie sy simpan dulu..hihi
nak tengok yg colorful, tungguuu yea..
kalau publish awal-awal, tak surprise lah nanti..hee

yang ini untuk sy..

dan yg ini untuk incik tunang..

dah lama sy simpankan welcome board dalam kotak..
cuma easel je tak buat lagi..
act, dah beli stand untuk board ni tapi untuk diletakkan atas meja je la..
tapi taknak nanti crowded pulak atas meja GB tu nanti..
so, nak jugak easel supaya board ni boleh diletakkan di sebelah meja/pintu masuk..
padahal taklah besar mana pun board nie..hahaha
mungkin nak upah jiran aje tolong buatkan easel tu..
hopefully menjadi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...