Showing posts with label tudung nikah. Show all posts
Showing posts with label tudung nikah. Show all posts

Tuesday, July 02, 2013

Review Nikah #3 : Nikah Outfit

Assalamualaikum..
selamat petang!

sy sambung lagi review nikah..
kali nie nak citer pasal baju nikah dan yg sewaktu dengannya..
entri sebelum nie sy citer pasal Majlis Akad Nikah kan..
so, boleh tengok balik outfit sy kat situ..
cuma kali nie sy citer detail sikit..

inspirasi baju nikah sy cenggini la kononya..
baju kurung moden..
simple tapi cantik sangat!!

Tuesday, January 29, 2013

39 Hari - Tudung/Shawl Nikah

Assalamualaikum..
b2b n readers..

tinggal dua hari lagi kita melangkah ke bulan Februari..
cepatnya masa berlalu..huhu
kepada b2b Februari, selamat maju jaya >_< 

erm, entri sebelum nie sy ada ceritakan tentang idea tudung nikah kan??
ada tudung bawal dan shawl..
dah siap survey dah pun..tapiiiii semuanya takde..

laa nie, sy sangat admire kat shawl keluaran ShawlForYou yg kat bawah nie..
tapinya semuanya dah pun SOLD OUT..
jenuh jugak mencari yg same tapi tak jumpa :(
dah banyak sy cari tapi tak berkenan di hati pulak..huhu




at last jumpa ShawlLine..
adik beradik ShawlForYou kot..hihi (memandai jeq)
jenis shawl yg sy minat ni ada tapi kaler yg sy nak pulak takde..
banyak betul dugaan..
sy ty kat dia, katanya nanti dia check stock tapi sampai laa nie no respon..huhu
if takde jugak nanti, terpaksalah sy carik tudung bawal jugak..
itu last choice..
hurmmm...
dah la veil nikah sy bermasalah..tudung nikah pun bermasalah jugak :( 
sabar jela..

Tuesday, January 15, 2013

Idea Kahwin : Tudung Nikah

Assalamualaikum..
hai readers n b2b..
macam mana persiapan kahwin??
hurm, sy ni kerisauan lah takut last min nanti ada yg tertinggal..
huhu..
borang nikah pun belum hantar lagi ni..adoiii
barang hantaran lagi lah..
banyak belum beli lagi..
hope sempat setelkan sebelum akhir bulan 2 nanti..

tudung nikah??
the most important thing..
masih dalam dilema laginak beli dan pakai yg mana..
act sy nie bawalovers..
masa bertunang pun pakai tudung bawal..
tudung ekspres tu, memang tak geng la..hehe

korang ada cadangan tak utk sy??
please help me..!!
tudung bawal, shawl, etc.
huhu..

tengok dis gurl pakai tudung bawal simple but nice kan..
senang nak pakai juga..

shawl yang ni memang sangat cantek!! 
kena plak pada si pemakai ni..sweet je >_<

yg ni plak lebih kurang yg atas tadi..

yg ni pula bawal jenis kerawang..nampak nice jugak..
pastu pakai veil ngelip-ngelip..sure cantek!!

yg ni shawl shasmeen sakura Radiusite..
agak femes di masa ni..not bad!!
tapi kalau pakai shawl ni, sy kena pakai inner bawal jugak..hihi

huh..macam mana nie???
ketiadaan idea la nak pilih yg mana..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...