Showing posts with label strawberry. Show all posts
Showing posts with label strawberry. Show all posts

Monday, June 10, 2013

Cameron Highlands Part 2

Assalamualaikum..
hai semua!
entri percutian family disambung lg..

DAY 2 : 2 JUN 2013 - AHAD

awal² pg lagi kami da gerak ke Brinchang..
ade Pasar Tani pagi nie..
kul 7.30 gerak dari apartment ke Brinchang..
aduhhh terperangkap dlm jemmm jugak lagi..
bayangkan awal pagi pun dah jem, caner tu..

tapi Alhamdulillah perjalanan yg agak lancar..
dan kami dpt parking tak jauh dari Pasar Tani tu (tapak yg sama dgn Pasar Malam)
just ronda² di PT tu n beli ubi keledek sikit utk MIL..
tak tau nak beli ape..so jalan² je la..
nak carik tshirt pun tak dapat..huhu
sebab dah merajuk ngn incik hubby..huh

next loc kami ke Taman Kg Sedia di Tanah Rata..
cadangnya nak ke KHM Strawberries & Jam..
1 kete dah sampai sane..
tapiii kami sesat ke tmpt lain (2 kete)..sempat lepak jap kat situ..haha
pastu baru carik tmpt yg betul..
tempatnya dekat je dgn Taman Agro Al Mashoor..

Wednesday, April 10, 2013

Honeymoon Trip

Assalamualaikum..
hai dear b2b n blogger semua..
waaaa dah berkurun tak update blog..hoho
sori yea korg, kesibukan yg teramat sgt..
asik ulang alik bertandang umah sedara mara, bermlm di umah MIL dll..
so, takde kesempatan nk mengadap blog..
tunggu review sy yg lain-lain nanti yea..

selasa hingga khamis lepas (2-4 April 2013), barulah smpt kami pergi bercuti..
destinasinya?? for sure la CAMERON HIGHLANDS..hii
cam takde tmpt lain nkg kn, tapi situlah jd pilihan kami..
honeymoon time!! >_<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...