Showing posts with label spa. Show all posts
Showing posts with label spa. Show all posts

Wednesday, October 29, 2014

Azeem Berenang!!

Assalamualaikum..

hai..meh nak story sikit al kisah Azeem ke Baby Spa..
sebelum nie jeles sgt tgk org bawak baby g spa kan..
esp ke Hipopo Spa tu..tapiii nun jauh di sanaaa..alaa xde yg dkat ngn PD ke?? huhu..sedih je..tapi nak dijadikan cerita, ternampak pic baby kwn sy ke Spa kat FB..pe lagi, terus godek2..godek punye godek, barulah tau yg Spa tu kat S2 je pun..horreyyyy..harapnya impian ibu tercapai..haha

sy pun usulkan kat IH..hii semangat nie..
tapi IH mcm tak excited sgt pun..sedeyy
hari2 dok tanya IH..haha
yelaaa mane tau kot mood dia berubah kan..

Wednesday, March 06, 2013

2 Hari vs 3 Hari

Assalamualaikum..
hai dear b2b..
diam tak diam dah tinggal 2 Hari menjelang akad nikah dan 
3 Hari menjelang majlis raikan cinta..
fuhhhhhhhh...
macam-macam dah rasa skrg nie..
tak tergambar dah nie..

semalam, 5 Mac - fitting done!
yeahhh..at last settle jugak..
urusan kami dipermudahkan dan rundingan damai dilakukan..hahaha
al-kisah sebelumnya kat SINI yea..

arini, sy pergi memanjakan diri kat spa..
wahhh..sgt best!! hihi..
al-maklumlah ada org nak sponsor..best lah kan..
thanx so much to my sis+niece coz sudi sponsor >_<
pakej cleopatra : sauna, lulur, mandian, urutan = RM130
best n lega sgt..

malam nie, nak pakai inai..!!
wahhh tetbe xcited bagai pulak..hii
pakai awal sebabnya takut inai tu tak merah..
sy gunakan inai serbuk dari Mekah..
so, mlm nie anak buah sy tlg pakaikan inai..
mlm esok kwn sy plak pakaikan inai ukiran..

esok, bridal dtg pasang pelamin..
org khemah dtg psg khemah utk majlis hari jumaat..
so, sy dah mula bz..!!
sori kalau tak sempat nak update nanti yea..
jumpa ari sabtu nt yea dear b2b..
in shaa Allah
O_o

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...