Showing posts with label rozet. Show all posts
Showing posts with label rozet. Show all posts

Thursday, February 14, 2013

DIY #10 : Rose Felt

Assalamualaikum..
hai dear..
masih sibuk dengan persiapan??
sy pun masih lagi sibuk dengan macam-macam hal..
di kesempatan ni, sy nak kongsikan sesuatu..

ada yg berminat nak tau macam mana nak buat bunga ros dari kain felt??
kalau search kat mr. google memang banyak caranya..
tapi ini cara sy..hihi
ok, jum tengok!

Bahan-bahan :
- gunting
- gam UHU
- kain felt yg dah dipotong bulat (besarnya ikut suka)
- manik
- dawai (sebatang dawai tu sy bahagikn kpd 3 bhgn)

Cara-cara untuk menggulung :

act, rose felt nie sy gunakan untuk buat bunga tangan nikah dan bunga rozet..
selamat mencuba!! 
>_<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...