Showing posts with label review nikah. Show all posts
Showing posts with label review nikah. Show all posts

Tuesday, July 02, 2013

Review Nikah #3 : Nikah Outfit

Assalamualaikum..
selamat petang!

sy sambung lagi review nikah..
kali nie nak citer pasal baju nikah dan yg sewaktu dengannya..
entri sebelum nie sy citer pasal Majlis Akad Nikah kan..
so, boleh tengok balik outfit sy kat situ..
cuma kali nie sy citer detail sikit..

inspirasi baju nikah sy cenggini la kononya..
baju kurung moden..
simple tapi cantik sangat!!

Friday, June 14, 2013

Review Nikah #2 : Majlis Akad Nikah

Assalamualaikum..
hai adik², kakak² semua!
Salam Jumaat dan selamat petang :)

dah 3 bulan pun..
tapi belum review masa majlis akad nikah..apakah?? haha..
sori yea..sy tunggu soft copy dari OP..
album+soft copy gmbr baru je dapat 31 Mei aritu..
dekat 3 bulan baru gambar kawen siap..sabar jelaa..

oklah, takmo bebel panjang..jom saksikan majlis akad nikah kami..

Tarikh : 8 Mac 2013 (25 Rabiulakhir 1434H)

pose sementara tunggu rombongan pihak lelaki tiba..

mak dan kakak² sy..

Friday, May 03, 2013

Review Nikah #1 : Sijil Nikah Siap!

Assalamualaikum..
hai dear..

entri simple utk arini..
hold dulu review kahwin, masuk review nikah jap yea..
utk urusan dokumen nikah nie, sy dan incik hubby sendiri yg uruskan dari mula sampai akhir..
at least kami tahu lah prosedur nya kan..
so kalau ada org yg tanya, dah boleh jawablah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...