Showing posts with label puncak arabella. Show all posts
Showing posts with label puncak arabella. Show all posts

Tuesday, June 11, 2013

Puncak Arabella Apartment @CH

Assalamualaikum..
hai si cantek b2b, ex b2b n others..

entri kali nie sy nak mereview keadaan apartment yg kami sewa di CH tempoh hari..
manalah tau nanti kot ada yg nak bercuti dgn family kat sana ke..
utk hanimun berdua, mcm tak sesuai lah kot..hihi
coz apartment nie ada 3 bilik dgn 2 bilik queen n 1 bilik single..

regenya bergantung pada musim..
kalau cuti sekolah n cuti umum, agak mahal sikit berbanding hari biasa..
masa sy ke sana, cuti skol..
so harganya RM 350.00/mlm..
kalau hari biasa, sy tak pastilah berapa pulak harganya..

apartment nie dimiliki oleh org Melayu..
so takdelah rase ragu² kan..
kami sgt bernasib baik coz tinggal nie je apartment yg 0 mase tu..rezeki..

eh lupa nak gtau yg apartment nie di Tanah Rata, berhampiran Taman Agrotek MARDI..
tak jauh dari pekan Tanah Rata..
apartment milik tuan tanah nie letaknya di blog H, tingkat 2..
depan umah pelakon okeh..tapi lupa nama pelakon tu..hii
details, boleh contact dia yea..

oklah, jum tengok keadaan dalamnya..

BILIK 1
katil single
psttt nampak tak comforter yg bersusun tu? 
semuanya siap disediakan..so tak payah nak penuhkan kete dgn toto bagai yea..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...