Showing posts with label photo booth props. Show all posts
Showing posts with label photo booth props. Show all posts

Saturday, September 20, 2014

Softcopy Photo Booth Props..Ada Yang Berminat??

Assalamualaikum..

lai lai lai..
meh sy nak promote sikit softcopy Photo Booth Props (PB Props) untuk dijual..ada ke yang berminat agaknya??

sebenarnya entri pasal PB Props [SINI] sebelum nie mendapat sambutan hangat..
makanya sy UPGRADE sikit PB Props sy masa wedding untuk b2b di luar sana yang tak berkesempatan nak buat sendiri..
harapnya dapatlah memuaskan hati b2b sekalian yea..

PB Props yg sy jual nie ada 15 pcs yea dear..dan sy bagi FREE lagi..harga?? sila emel sy yea..

apa yg perlu dibuat??
just print out, gunting n tampal pada lidi/batang aiskrim..

nak tengok contohnya?? jom scroll ke bawah..





yg kat bawah nie pulak sy bagi FREE kepada sesiapa yang menempah PB Props sy :)


korang rasa berminat??
boleh emelkan kepada sy untuk sebarang pertanyaan.. aisyah_kz@yahoo.com

sekian, terima kasih..

Wednesday, April 17, 2013

Review Kahwin #5 : Guestbook Corner

Assalamualaikum..
hai b2b, blogger dan silent readers..
satu hari = satu entri..
so, hari-hari blog nie akan diupdate..
in shaa Allah kalau takde halangan..

memandangkan incik hubby nun jauh di luar kawasan, so ada banyak masa terluang kat umah..
al maklumlah suri rumahtangga sepenuh masa..hihi
bila incik hubby balik nanti, sure tak sempat nak mengarang..

oklah, entri kali nie sy kongsikan dgn korg GB corner masa hari kejadian..
semuanya hasil kerja sy sendiri..

jom tengok gambar kat bawah nie..

inilah kedudukan asal GB corner masa pagi Sabtu sebelum majlis..
anak buah sy yg uruskan..

Sunday, January 13, 2013

DIY #5 : Photo Booth Props

Assalamualaikum..
hye!!

entri seterusnya pulak berkisar tentang PB props..
skema je ayat..hihi
act sy tak sediakan PB corner pun untuk majlis nanti..
so, PB props ni sy akan letakkan sekali di meja GB..
orang buat, dia pun nak buat jugak kan..ahaha

kalau korang search di google, sure terjumpa macam² jenis props..
macam² rupalah katakan..
contohnya macam kat bawah ni..

siap ada birdie lagi..

sumber : encik google..

ada jugak yg buat sewa dan ada jugak yg buat jual..
rezeki masing² kan..
daripada korang beli or sewa, why not buat sendiri je kan..
lebih jimat!!
kalau nak carik template free pun adaaaa....
cuma kena rajin search la..
selalunya mat/minah salleh yg rajin bg free nie..hihi

sy pulak lebih suka buat sendiri..
lebih² lagi kertas colorful ada banyak lagiii..hoho
print aje lah..
wording tu kebanyakannya sy amik kat internet la..
design je sy buat sendiri..
korang boleh guna powerpoint atau publisher je pun..
yg lebih advance lagi guna AI..
memang terbaikkk!!!
tapi sy guna powerpoint je..huhu

dan inilah hasil PB props sy...



semudah 1, 2, 3..hihi
design, laminate, cut..!! siapppp!!!

berminat dgn softcopy?? boleh rujuk entri nie yea PB Props

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...