Showing posts with label penunjuk arah. Show all posts
Showing posts with label penunjuk arah. Show all posts

Tuesday, May 21, 2013

Review Kahwin #13 : Penunjuk Arah

Assalamualaikum..
hai dear!!

kerajinan terlampau di hari Selasa..hihi
next update, penunjuk arah @ signage ke lokasi majlis..
sebelum nie sy ada buat entri pasal nie kat SINI 
tapi sy ubahsuai lagi signage tu sampai puas hati..hoho
maka terhasillah yang kat bawah nie..

signage nie sepenuhnya di design oleh sy..
couple doodle tu sy tempah sendiri melalui on9..regenye RM20..

signage kuning nie ala-ala sigboard 'kanak-kanak melintas' utk ke lokasi majlis sy..

Wednesday, March 06, 2013

Penunjuk Arah Siap!

Assalamualaikum..
entri berantai..
3 entri sekaligus sy update arini..haha

ok penunjuk arah untuk majlis sy dah pun siap print, fotostat n laminate..
Alhamdulillah..
so tinggal nak tampal atas kotak..
pastu nak mintak tlg abg ipar pakukan pada kayu..
dahtu, bolehlah letak kat tempat yg sesuai ari jumaat nanti..

penunjuk arah 9 Mac 2013 Sabtu 

penunjuk arah 10 Mac 2013 Ahad

Wednesday, January 16, 2013

DIY #6 : Penunjuk Arah

Assalamualaikum..

penunjuk arah untuk majlis sy nanti dah siap design..
pada mulanya sy buat design macam ni..
ala² signboard kat tepi jalan tu..konon² hihi..
tapi bila print saiz A4 cam kecik je..
kenalah buat saiz A3 pulak..
pastu rasa macam susah je nak design size A3..
alamak kena tukarlah kot..
tapi sayanglah pulak..huhu


terpaksalah tukar design yang agak simple macam nie..
nanti juz print atas kertas warna pastu laminate..
buat saiz A4 je agaknya..
tengok keadaan lah nanti..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...