Showing posts with label pengapit. Show all posts
Showing posts with label pengapit. Show all posts

Sunday, January 20, 2013

48 Hari : Perihal Pengapit


Assalamualaikum..
menjelang 48 hari ke majlis raikan cinta..
semalam, sy dapat cerita sedih dari bakal pengapit sy untuk nikah dan malam berinai..
mulanya, sy mesej nak bagitau dia juz jadi pengapit untuk malam berinai..
tapi, lain pulak kisahnya..
dia maklumkan tak dapat jadi pengapit untuk nikah dan malam berinai tu..
sedih je kan..
so, terpaksalah sy fikirkan pengganti pengapit sy :(
hope ade yg sudi..
best fren sy?? tengah sarat mengandung masa majlis sy nanti..
macam mana dia nak jadi pengapit..hihi
hurmmm...

act, untuk bersanding nanti pengapit sy dah confirm..
harap sangat dia tak cancelkan..huhu
kalau tak, jenuh lah nak mencari pengapit last min..
takpun, untuk semua majlis sy nanti anak buah sy yg sulung je jadi pengapit sy..
senang cite..
argggghhhhh
takpe, nantilah fikir..

ada sape-sape tak yg sudi jadi pengapit sy??
sila angkat kening (^_~)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...