Showing posts with label pelamin dewan. Show all posts
Showing posts with label pelamin dewan. Show all posts

Thursday, July 18, 2013

Review Kahwin #17 : Hiasan Dewan

Assalamualaikum..
hai si cantik yg sedang membaca blog sy :)
terima kasih sudi singgah yea!

sy sambung lagi review yg tak habis2..hihi
kali nie kita jenguk pulak ke dalam dewan..
sy akan kongsikan hiasan dewan yg disediakan oleh pihak katerer dan deko pelamin..

mula2 masuk je kat dalam dewan nie, korg akan nampak arc nie..
nie termasuk dalam pakej pelamin (bukan katerer yea)
bertemakan biru+pink (ekceli sy mintak kaler biru+peach)
karpet merah tu combination dari katerer dan pakej pelamin..hii

Friday, June 21, 2013

Review Kahwin #15 : Bunga Telur Teddy Bear

Assalamualaikum..
hai dear si cantik semua..
salam Jumaat!

arini sy sambung review kahwin yang dah lama ditinggalkan..
berkisar tentang bunga telur di hari persandinganku..ceewaahhh..haha
bunga telur nie special edition coz ditempah melalui rakan FB..
akk nie buat sendiri tau..so harganya fhm²lah..

sy tempah since awal tahun 2012 kalau tak silap..
tapinya asyiklah bertukar kaler tema..
naik pening akk owner nih melayan sy..hehe

at last tema yg sy pilih : kuning + peach + silver
takde kena mengena langsung ngan tema kahwin..ahax
hantam sajalah labuuu...

Monday, March 18, 2013

Review Kahwin #1 : Pelamin

Assalamualaikum..
hai dear b2b sekalian :)
di kesempatan nie, sy nak update sikit about wedding last week..
first review untuk minggu nie..
pelamin nikah di rumah & sanding di dewan..
act owner yg berlainan..

ok, yg nie pelamin nikah dan malam berinai..
simple but nice!!
cantek sgt!! 
sy sgt suke >_<
yg nie amik sekali pakej ngn bridal..
asalnya dalam pakej pelaminnya simple je tanpa frame, tapi akk tu bagi sy pelamin luar pakej..
so happy!! 
ramai puji pelamin nie..
nak tengok lagi yg lain?? boleh klik link kat bawah nie yea..



yg nie pulak pelamin sanding kat dewan..
pelamin nie booking kat org lain..
act mintak tema kaler peach+biru..
tapi bile dah siap jadi pink+biru..
grrrr...
apo nak buek..terimalah seadanya..huhu
kos : RM 900.00
termasuk walkway, karpet merah dan pintu gerbang..
keseluruhan, sy berpuas hati..




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...