Showing posts with label oreo crepe. Show all posts
Showing posts with label oreo crepe. Show all posts

Thursday, June 20, 2013

Dapur Kecilku : Oreo Crepe vs Cornflakes Choc

Assalamualaikum..
hai si cantik semua!
rindunye nak mengarang..hihi

arini kepenatan buat oreo crepe - 1st try n cornflakes choc utk tester kuih raye..
sebab ada anak buah yg membantu, rajinlah jadiknya..
oreo crepe yg tak berapa nak menjadi..huhu
tak tahulah apa sebabnya, crepe (lempeng/kulit) dah jadi tapiii fresh cream pulak tak jadik..
ada masalah dgn whipping cream tu ke? entahla..
guna mixer tapi tak jadik smooth pun..adoiii
byk WC terbuang jadiknya..

erm, cubaan pertama failed..haha
nak buat lagi, tak tahulah bila..
dah semacam give up pulak..
baikkklah beli aje..hoho (:
esok dapat durian crepe yg sy tempah kt kwn my sis..
lagi senang kot, takyah buat..makan je!! hihi..

cornflakes choc pulak Alhamdulillah ok je..
sy buat utk bagi tester kuih raya dalam minggu nie or minggu depan..
coz tak lama je lagi dah start puasa, camne pulak org rase nanti kan..
hopefully ada rezeki sy..

ada yang nak tempah cornflakes choc utk Hari Raya? 
tempahan dah dibuka :) 
pertanyaan atau tempahan boleh emel sy yea..tQ!
>_<


Published with Blogger-droid v2.0.10

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...