Showing posts with label name tag. Show all posts
Showing posts with label name tag. Show all posts

Tuesday, February 05, 2013

32 Hari : Awal Bulan Yang Sangat Sibuk!!

Assalamualaikum..
hai semua..
aduhhh kejapnya dah masuk hari kelima bulan feb nie..
macam-macam nak kena buat..
kelam kabut jadinya..
macam nie ke rasa bila nak kawen?? haha..
sy ringkaskan apa yg buat dalam seminggu nie yea..
sebabnya tak sempat dah nak update hari-hari..huhu

sibuk menyiapkan tempahan jahit sulam 'name tag' adik-adik tadika perpaduan..huhu
ada 5 kelas n baru siap 2 kelas..jenuh mengadapnya..
so, sempatlah jahit name tag untuk sy dan incik tunang >_<
untuk apa?? haha..tunggu..

kad-kad yg dah siap untuk diposkan..baru 33 keping yg siap..
curik-curik masa sambil menjahit..
ada banyak lagi tak tulis..huhu

HB nikah yg dah lama tersadai..takde sape yg nak tolong pakaikan 'gaun' die..huhu
sume tunggu last min la nie kot..adoiii pening gegurl

borang nikah pun lum submit lagi nie..
esok baru nakg submit..hopefully pegawai tuh tak marah coz lambat anta..
al-maklumlah kena tunggu incik tunang cuti..huhu

ok tu je buat masa nie..
ada lagi entri yg pending..
tunggu ada kelapangan baru update..
selamat membuat persiapan yea kalian >_<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...