Showing posts with label mini pelamin. Show all posts
Showing posts with label mini pelamin. Show all posts

Saturday, January 26, 2013

Review Tunang : 1 Tahun 2 Bulan 6 Hari Yang Lalu

Assalamualaikum..
dear readers dan b2b..

apakah 1 tahun 2 bulan 6 hari yg lalu??
al-kisahnya majlis pertunangan sy tercipta..
tarikhnya 20.11.2011
suke tarikh tu..hii
kalau boleh, nak kawen 20.12.2012 tapi tak sesuai pulak..
hehehe..

bermula saat inilah sy menjadi tunangan kepada incik aidi >_<
wahhh dah setahun lebih tu..
tak lama lagi kami akan disatukan..
in shaa Allah..

berbalik pada tujuan sebenar entri ni diwujudkan..
sekadar berkongsi saat manis itu..
tak nak cite banyak, kita tengok je gambar-gambar kat bawah nie..
semuanya ada cerita tersendiri..

mini pelamin : pink putih
regenye = RM200

hantaran dari saya bertemakan kaler pink dan silver..my feveret kaler ok!! 
kesemua hantaran yg sy berikan kpd incik tunang ialah 19 dulang..
fuhhhh banyak sungguh..
Alhamdulillah..ramai kaum keluarga yg menyumbang makanan..
jumlah asal hanyalah 11 dulang..
rezeki kami..syukur!!
setiap hantaran sy letakkan satu teddy bear comel >_<
teddy bear tu memang sgt menjadi pujaan semua org..haha



hantaran untuk incik tunang..pink!!

hantaran dari incik tunang pulak sebanyak 13 dulang..
jumlah asal 9 dulang aje..
bertemakan biru dan silver..
setiap hantaran diletakkan seekor burung biru yg cantek >_<


hantaran dari incik tunang..biru!!

imam tengah tengok cincin ^_^

eh2! cincin dah pun disarung..hii
sy bergelar tunangan org..

future MIL dan mak sy..yg sblh sy tuuu sape erk?? lupa la..hihi

kakak-kakak dan anak buah sy..


tukang mekap a.k.a mak andam sy..
tukang buat pelamin sy juge..

incik tunang, mak dan anak buah sy..

anak buah sy..masa nie 8 org je, thn nie dah jd 9 :)

cameraman : mr. zamani

office mates di suatu masa dulu..

act, ada banyak lagi gambar..
tapi ini je yg mampu di upload >_<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...