Showing posts with label maternity. Show all posts
Showing posts with label maternity. Show all posts

Thursday, March 06, 2014

Teringin Buat Maternity Photoshoot

Assalamualaikum..

hai dear m2b semua n silent reader :)
diharap sihat sejahtera hendaknya..

pernah tak m2b tgk pics maternity?
n ada rasa teringin tak nak buat jugak?
bukan apa, utk disimpan sebagai kenangan..

especially, mcm sy yg baru 1st pregant nie kan..
semangat nak buat..
rasa macam teringin sgt nak buat tapi belum ada kesempatan n photog..huhu
ada sesape yg sudi jadi photog sy tak? hihi..

masa sblm kahwin, konon nak buat pre wed tp tak kesampaian..
lepas kahwin pulak, nak buat post wed (FOC dr photog) tp photog asyik bg reason jeq..al maklumlah photog kami bermasalah dgn kami..so tak kesampaian lagi la hasrat tu..sedih kan~
harap2 utk 1st pregnant nie dapatlah buat maternity photoshoot even simple aje..

jom tengok gambar2 comel maternity photoshoot mereka nie..
sweet sgt..
>_<







yg last nie gmbr blogger Puan Mah :) kidnap dr blog dia..hii
cumelll je..husband nya pun sporting..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...