Showing posts with label jual. Show all posts
Showing posts with label jual. Show all posts

Monday, January 05, 2015

Bunga Tangan Bear Untuk Dijual!

Assalamualaikum..

bunga tangan bear untuk dijual!!
ada tak yang berkenan??
sy tempah hb nie sekali dgn bunga telur wedding sy..
tapi hb nie sy tak pernah guna..
sayang sgt!! 
so daripada rosak, baik sy lelong je kan..let it go! let it go!

tema biru peach..
kalau berminat, boleh terus emel sy yea..

aisyah_kz@yahoo.com



Tuesday, December 30, 2014

Bunga Tangan Pearl Untuk Dijual!

Assalamualaikum..

hai bakal b2b kat luar sana! 
sy nak JUAL hb yg sy gunakan masa nikah nie..
ada yang berkenan dan berminat??
harga kasih sayang sy bagi :)
boleh emel terus kat sy yea..hee tq!!




boleh tengok review DI SINI yea..

♥♥♥

Saturday, September 20, 2014

Softcopy Photo Booth Props..Ada Yang Berminat??

Assalamualaikum..

lai lai lai..
meh sy nak promote sikit softcopy Photo Booth Props (PB Props) untuk dijual..ada ke yang berminat agaknya??

sebenarnya entri pasal PB Props [SINI] sebelum nie mendapat sambutan hangat..
makanya sy UPGRADE sikit PB Props sy masa wedding untuk b2b di luar sana yang tak berkesempatan nak buat sendiri..
harapnya dapatlah memuaskan hati b2b sekalian yea..

PB Props yg sy jual nie ada 15 pcs yea dear..dan sy bagi FREE lagi..harga?? sila emel sy yea..

apa yg perlu dibuat??
just print out, gunting n tampal pada lidi/batang aiskrim..

nak tengok contohnya?? jom scroll ke bawah..





yg kat bawah nie pulak sy bagi FREE kepada sesiapa yang menempah PB Props sy :)


korang rasa berminat??
boleh emelkan kepada sy untuk sebarang pertanyaan.. aisyah_kz@yahoo.com

sekian, terima kasih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...