Showing posts with label idea kahwin. Show all posts
Showing posts with label idea kahwin. Show all posts

Saturday, September 20, 2014

Softcopy Photo Booth Props..Ada Yang Berminat??

Assalamualaikum..

lai lai lai..
meh sy nak promote sikit softcopy Photo Booth Props (PB Props) untuk dijual..ada ke yang berminat agaknya??

sebenarnya entri pasal PB Props [SINI] sebelum nie mendapat sambutan hangat..
makanya sy UPGRADE sikit PB Props sy masa wedding untuk b2b di luar sana yang tak berkesempatan nak buat sendiri..
harapnya dapatlah memuaskan hati b2b sekalian yea..

PB Props yg sy jual nie ada 15 pcs yea dear..dan sy bagi FREE lagi..harga?? sila emel sy yea..

apa yg perlu dibuat??
just print out, gunting n tampal pada lidi/batang aiskrim..

nak tengok contohnya?? jom scroll ke bawah..





yg kat bawah nie pulak sy bagi FREE kepada sesiapa yang menempah PB Props sy :)


korang rasa berminat??
boleh emelkan kepada sy untuk sebarang pertanyaan.. aisyah_kz@yahoo.com

sekian, terima kasih..

Sunday, February 17, 2013

Idea Kahwin : Pre Wedding - Back To School

Assalamualaikum..
dear b2b n readers..
salam hujung minggu!

genap 20 hari je lagi..
tapi masih sibuk dengan macam-macam hal..
Alhamdulillah, borang nikah dah pun dipulangkan balik..
dan takde masalah..

kelmarin dan semalam ulang alik ke Nilai 3 sebabnya incik tunang belum beli barang hantaran lagi..
so, temankan dia sambil tu sy pun cuci mata la..hihi

ok, back to da topic..
idea pre-wed sy..
bila nak buat pre-wed pun taktau lah cz OP sangat busy..
sy pilih tema 'Back To School' utk pre-wed sy..
hopefully terlaksana..

al-kisahnya..
perkenalan kami berdua bermula sejak zaman sekolah menengah..
hahaha..
konon-konon cinta monyet kan..
at last sampailah sekarang..
Alhamdulillah..

ok, jom tengok antara pic pre-wed dari mr.google..







sweet je kan..hihi
mudah-mudahan idea pre-wed nie terlaksana..
in shaa Allah..
>_<




Wednesday, January 16, 2013

Idea Kahwin : Bunga Tangan

Assalamualaikum..
hai readers..!!
erm semalam entri sy cite pasal idea tudung nikah kan..
so arini cite pasal idea bunga tangan- HB pulak..
tinggal 52 hari baru nak fikir pasal nie..
harap² tak terlambat lah..huhu

sy pun baru je dapat idea nak buat HB utk nikah..
so, sy pun carilah HB yg comel dan sesuai untuk nikah di Google..
macam² design yg sy jumpa..
kreatif sungguh kan..
antaranya..

Qanasuri :: bunga tangan felt ::

Rai's Craft :: bunga tangan kristal ::

Rai's Craft :: bunga tangan pearl ::

:: bunga tangan fabrik ::

Haida Safera :: bunga tangan felt ::

act, sy sangat berminat dengan felt HB yg first sekali tu..
tapi tengok yg pearl pun cantek jugak..
masalahnya kat sini manik² agak mahal :(
so terpaksalah melupakan hasrat tu..

ok, yg ni hasil kerja tangan sy menggulung felt..
baru dapat banyak ni je..
masih dok bz membuatnya..
hopefully sempat siap..
caiyok2!! 
>_<




Tuesday, January 15, 2013

Idea Kahwin : Tudung Nikah

Assalamualaikum..
hai readers n b2b..
macam mana persiapan kahwin??
hurm, sy ni kerisauan lah takut last min nanti ada yg tertinggal..
huhu..
borang nikah pun belum hantar lagi ni..adoiii
barang hantaran lagi lah..
banyak belum beli lagi..
hope sempat setelkan sebelum akhir bulan 2 nanti..

tudung nikah??
the most important thing..
masih dalam dilema laginak beli dan pakai yg mana..
act sy nie bawalovers..
masa bertunang pun pakai tudung bawal..
tudung ekspres tu, memang tak geng la..hehe

korang ada cadangan tak utk sy??
please help me..!!
tudung bawal, shawl, etc.
huhu..

tengok dis gurl pakai tudung bawal simple but nice kan..
senang nak pakai juga..

shawl yang ni memang sangat cantek!! 
kena plak pada si pemakai ni..sweet je >_<

yg ni plak lebih kurang yg atas tadi..

yg ni pula bawal jenis kerawang..nampak nice jugak..
pastu pakai veil ngelip-ngelip..sure cantek!!

yg ni shawl shasmeen sakura Radiusite..
agak femes di masa ni..not bad!!
tapi kalau pakai shawl ni, sy kena pakai inner bawal jugak..hihi

huh..macam mana nie???
ketiadaan idea la nak pilih yg mana..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...