Showing posts with label guestbook. Show all posts
Showing posts with label guestbook. Show all posts

Friday, July 19, 2013

Quilling Guestbook Kembali

Assalamualaikum..
salam Jumaat si cantik semua!
Alhamdulillah, dah 10 hari kita berpuasa..
mudah2an kita dapat teruskan puasa dgn sempurna..

quilling lagi??
oh lamanya tak mengadap quilling nie..
last buat pun before kahwin, dgn projek DIY..pastu dah tak sentuh lagi..rinduuu plak~

kali nie sy buatkan guestbook utk my fren di UTM dulu yg akan kahwin tak lama lagi..
Alhamdulillah, akhirnya tiba giliran kamo dear..
makanya, sy terfikir utk hadiahkan GB utk dia..
harap2 hasilnya nanti memuaskan hati dia..
ekceli tak seprise pun coz sy dah inform kat dia..
yelaaa if tak inform nanti ditempahnya kat org lain, dah ada 2 GB kan..hii

as usual, sy gunakan teknik quilling utk menghiasi cover GB dia..
tema yg diminta purple+tiffany ataupun mint..
tapi cam susah je nak cari tiffany tu, so sy gunakan purple putih utk bahagian cover..
bahagian dalam GB belum ada idea lagik..

rasa2nya ok tak design cenggini??
ekceli sy belum tampal lagi, cuma susun2 je..

bunga purple+putih 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...