Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

Tuesday, September 03, 2013

Mini Giveaway by Sfaezah

Assalamualaikum..
hai sweetie!

jom join Mini Giveaway by Sfaezah nak tak??
ekceli sy di invite oleh Sfaezah sendiri..
lagipun dah lama tak join contest, saje mencuba nasib..
hadiah2 menarik menanti anda..cewahhh
details giveaway jom tgk kat bawah nie..


Cara Penyertaan 
  • Follow blog Me, Him & Life dan nyatakan anda follower yang ke berapa. (kepada yang sudah menjadi follower sebelum GA, sila gunakan no. #107.) : Done! #107 
  • Buat simple entri yang bertajuk 'Mini Giveaway by Sfaezah'. : Done! 
  • Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni. : Done! 
  • Nyatakan tempat percutian paling best yang korang pernah pergi setakat ni. (Tak kisah local atau oversea. Maybe korang pergi tempat dekat je, tapi kenangan dan orang yang ada masa tu membuatkan percutian tu best!) : Cameron Highlands..hihi 
  • Letakkan sekeping gambar terbaik korang semasa percutian tersebut. : Done! 


  • Tinggalkan link entri GA korang di ruang komen entri ni. : Done! 
  • Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'. : sy tag Sha, Arein Azlan & Feyqa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...