Showing posts with label family trip. Show all posts
Showing posts with label family trip. Show all posts

Wednesday, June 12, 2013

Cameron Highlands Part 3

Assalamualaikum..
hai semua!

arini sy update entri percutian di hari terakhir..
harap² korg tak bosan baca blog sy..hii
entri sebelum nie : Part 1 & Part 2

DAY 3 : 3 JUN 2013 - ISNIN

seawal jamm7.30 pg kami dah bersiap² utk check out dan pulang..
sekejap je rasanya..
Alhamdulillah pg nie jalan sgt lancar coz tak byk kete dah..
diorang sume dah balik kot..hihi

kami naik ke Brinchang utk membeli belah di Kea Farm sebelum balik..
ramai jugak orang kat situ tapi taklah sesak sgt..
family sy pun sibuklah bershopping..
beli teh, sayur, buah dll..
lagi lama kat situ, lagi byk brg nak dibeli..

jom tengok gambar gedix kami kat sane..hoho

pose ngn IH lepas susun barang dlm kete..

Monday, June 10, 2013

Cameron Highlands Part 2

Assalamualaikum..
hai semua!
entri percutian family disambung lg..

DAY 2 : 2 JUN 2013 - AHAD

awal² pg lagi kami da gerak ke Brinchang..
ade Pasar Tani pagi nie..
kul 7.30 gerak dari apartment ke Brinchang..
aduhhh terperangkap dlm jemmm jugak lagi..
bayangkan awal pagi pun dah jem, caner tu..

tapi Alhamdulillah perjalanan yg agak lancar..
dan kami dpt parking tak jauh dari Pasar Tani tu (tapak yg sama dgn Pasar Malam)
just ronda² di PT tu n beli ubi keledek sikit utk MIL..
tak tau nak beli ape..so jalan² je la..
nak carik tshirt pun tak dapat..huhu
sebab dah merajuk ngn incik hubby..huh

next loc kami ke Taman Kg Sedia di Tanah Rata..
cadangnya nak ke KHM Strawberries & Jam..
1 kete dah sampai sane..
tapiii kami sesat ke tmpt lain (2 kete)..sempat lepak jap kat situ..haha
pastu baru carik tmpt yg betul..
tempatnya dekat je dgn Taman Agro Al Mashoor..

Saturday, June 08, 2013

Cameron Highlands Part 1

Assalamualaikum..
hai dear!

dah 3 bulan kawen pun nak honeymoon lagi??
hahaha..honeymoon lah sangat..
tak kiralah berapa bulan kawen pun, hari-hari adalah honeymoon kan :)

ekceli, bukan hanimun sgt pun..
just a family trip ke Cameron Highlands..
bukan family in law, tapi family sy..
kami sekeluarga ke sana 1-3 Jun baru² nie..
dah lama sangat tak bercuti bersama, so sy arrange kan percutian keluarga nie..
tarikh tu, my sis yg suggest n semua setuju..
apartment pulak, sy yg carik n booking..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...