Showing posts with label door signage. Show all posts
Showing posts with label door signage. Show all posts

Thursday, April 18, 2013

Handmade Door Signage

Assalamualaikum..

entri pembuka untuk hari nie..
sy baru siapkan door signage nie semalam..
utk letak kat pintu bilik kami di umah my MIL..
request dr incik hubby yg nak door signage jugak..hoho

takde mood nak buat quilling, so sy gunakan kain felt aje..
bunga n gulungan biru putih tu mmg dah ada..
so juz tampalkan aje..

jom tengok hasilnya :

simple je kan..lebih baik buat sendiri drpd tempah O_o

Tuesday, April 16, 2013

Review Kahwin #4 : Bilik Tidur Pengantin

 Assalamualaikum..
dear b2b, blogger dan silent readers..

jom menjengah bilik pengantin pulak..
nasiblah ada jugak gmbr full view dalam bilik..
itupun abang sy yg amik mase hari kejadian..

hiasan dalam bilik adalah hasil kerja tangan puan perantin nie sendiri..
kecuali belakang tabir katil tu..
my sis yg buat n gantung (pagi jumaat b4 nikah..hoho)

dari mengecat, menggosok langsir dan cadar, mengemas bilik, pasang langsir dan cadar, menghias bagai semuanya kerja sy yea..huh
jenuh jugaklah buat itu ini dan memanjat sorg-sorg..hihi
tapi puas hati dgn usaha sendiri walaupun tak cantik mana pun..
tema pilihan : PEACH

jom tengok hasilnya :

door signage menyambut tetamu >_<
inilah ruang beradu pengantin..
..aisyah & aidi..

Monday, January 21, 2013

47 Hari : Bantal Hiasan & Door Signage

Assalamualaikum..
hai b2b n readers!!
kalau semalam, entri sy berkisar tentang pengapit arini sy kongsikan apa yg sy dah tempah..
bukan buat sendiri yea..
sy tak kreatif pun..hihi

bantal dan siganage nie dah lama dok dalam kotak..
tunggu masa nak digunakan je..
tak mau cite banyak, jom tengok!!

yg nie, bantal hiasan..
sy tempah sepasang kat SINI..
comel sangat secomel tuan yg buatnya..
bantal ni handmade yea..dari kain felt..
sangat senang berurusan dengan Nad..
dia sangat kreatif..
kalau berminat, boleh tgk info kat blog atas tu yea..

depan : aisyah, aidi
belakang : bahagia selamanya
in shaa Allah...

yg bawah nie pulak door signage..
sy akan gantungkan di pintu bilik..
dah lama sgt tempah yg nie kat SINI..
door signage nie berasaskan quilling..
masa tempah ni, sy belum menjinakkan diri dengan quilling lagi..
so, tempah jela kan..hihi
tengok kaler pun pink purple..haha
konon² dulu, nak buat tema wed pink purple..
tapi sebab banyak sgt org yg buat tema nie..
bertukar suda..ahax
berminat nak tempah?? klik link tu yea.. 

:: aisyah & aidi ::

ok, tu je untuk kali ni..
tata titi tutu
>_<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...