Showing posts with label diaper bag. Show all posts
Showing posts with label diaper bag. Show all posts

Friday, February 21, 2014

Yeay..Beg Dah Sampai!

Assalamualaikum

hai mommy2 semua!
meh nak story pasal diaper bag nie..
sy dah order since last week tapi tunggu punya tunggu tak jugak sampai2..
rupanya owner nie salah orang..huhu
so, sekarang beg nie dah selamat sampai kat sy Rabu lepas..
pastu dapat free gift dari akk owner tu..suke sgt!!
yippie!!

al-kisahnya, sy mmg belum beli beg lagi..
pastu baru2 nie terbaca entri Puan Mah kat blog dia pasal beg..
so macam tertarik pulak..
bayangkan diaper bag 5 in 1 cuma berharga RM47 (exc. postage)
nak baca entri Puan Mah boleh klik sini
ekceli kakak Puan Mah yg buat bisnes online nie..
tanpa berlengah lagi, sy pun pm kakak Puan Mah nie..
pastu buat payment n bagi details kita..
sy pilih kaler MERAH okeh..
ekceli pilihan IH jugak..hihi
mmg nice la..
sy kena bayar RM47 + RM9 (postage) = RM56
murah je kan..
ada jugak sy survey beg yg sama tapi harganya lebih mahal..
ada yg sampai RM70..fuhhh

tapi serius mmg berbaloi2..
tak rasa rugi pun..
kualiti pun nampak ok..

BERMINAT??
jom tengok details kat bawah nie..

1 big diaper bag (size : L*W*H= 41*18*33CM ) 
1 small diaper bag (size : L*W*H*=33*10*27CM)
1 changing pad (size : L*W*H*=31*55CM) 
1 bottle bag (size : L*W*H*=20*8CM) 
1 food bag (size : L*W*H*=13*12*7CM)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...