Showing posts with label dadih coklat. Show all posts
Showing posts with label dadih coklat. Show all posts

Thursday, July 04, 2013

Dapur Kecilku : Dadih Coklat

Assalamualaikum..
hai semua!

asyik jelah entri pasal makanan kan..soriiii
review pun merangkak lagi hah..hihi
saje nak jamu mata korg dgn makanan before puasa kan..

ekceli, last week sy dah buat dadih perisa strawberi..
buat utk bg kat MIL (lupa snap gmbr)
baik kan menantu ibu yg sorang nie :) hoho..perasan!
so, dadih tu tak banyaklah utk dimakan kat umah nie..
makanya arini terajin pulak nak buat dadih coklat..
jadi, boleh makan sampai lebam..ahax

jemput tengok dadih coklat sy :)
siap ada choc rice + choc chip lagi tuuu..
yummy!! hiks..
tengok je lah yea..



1 paket dadih tu harganya RM4.90 je..
dan boleh dapat lebih kurang 20+ bekas tinggi nie..
tapi sy tak letak penuh..
time cuaca panas, bestlah makan dadih nie sejuk2..
kpd yg teringin, bolehlah beli pek dadih nie kat pasaraya yea..
senang dimasak, sedap dimakan..hihi
jom makan! 
>_<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...