Showing posts with label cameron lavender. Show all posts
Showing posts with label cameron lavender. Show all posts

Wednesday, June 12, 2013

Cameron Highlands Part 3

Assalamualaikum..
hai semua!

arini sy update entri percutian di hari terakhir..
harap² korg tak bosan baca blog sy..hii
entri sebelum nie : Part 1 & Part 2

DAY 3 : 3 JUN 2013 - ISNIN

seawal jamm7.30 pg kami dah bersiap² utk check out dan pulang..
sekejap je rasanya..
Alhamdulillah pg nie jalan sgt lancar coz tak byk kete dah..
diorang sume dah balik kot..hihi

kami naik ke Brinchang utk membeli belah di Kea Farm sebelum balik..
ramai jugak orang kat situ tapi taklah sesak sgt..
family sy pun sibuklah bershopping..
beli teh, sayur, buah dll..
lagi lama kat situ, lagi byk brg nak dibeli..

jom tengok gambar gedix kami kat sane..hoho

pose ngn IH lepas susun barang dlm kete..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...