Showing posts with label button badge. Show all posts
Showing posts with label button badge. Show all posts

Thursday, January 10, 2013

58 Hari : Button Badge

Assalamualaikum..
dear readers n b2b..
bila dah takde keje, mula lah upload semua benda..
hahaha..

ok, dis time jom tengok button badge untuk family dan krew..
disebabkan majlis sy nanti hire catering, so tak payahlah susah² nak buat bunga penanggah..
zaman dah moden kan, so just tempah button badge utk family dan krew tertentu..hihi
act dah lama sangat tempah dan siap..
sampai tarikh pun terpaksa ditukar dan ditampal sendiri sebabnya asyik bertukar je kan..huhu

ok, nak tau sy tempah kat mana??
semuanya di hujung jari..ahax
godek punya godek kat google maka terjumpalah button² badge yang agak comel di mata sy..
sy jumpa kat SINI..
so, sambar aje lah..
yg penting memuaskan hati..
>_<


inilah button badge sy..ok ke??
kalau berminat, boleh jenjalan kat blog tuan tanah nie yea..
..CEKETFAVOR..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...