Showing posts with label bridal. Show all posts
Showing posts with label bridal. Show all posts

Wednesday, February 27, 2013

10 Hari : Bridal Punya Hal

Assalamualaikum..
hai dear..!!
hari rabu sudaaa..
tup tup dah tinggal 9 hari sebelum majlis akad nikah kami..
gulppp...

al-kisah semalam..
sy msj mak andam sy ty bila boleh fitting..
pastu dia terus je call..
bincang punye bincang..
dia suh sy fitting selasa next week..
sebabnya baju bertandang sy akan dipakai oleh cust dia minggu nie..
oklah..no prob..
so next week sy boleh fitting sekali semua baju..

baju bersanding pulak??
takde org pakai lagi..
so kira baju barulah tuh..makanya sy kena bayar lebih sikit..
bukan lebih sikit, tapi lebih banyakkk...
hahhhh???!!!
ini bikin marah..

masa deal dgn staf dia sebelum nie, katanya baju tu ada org akan pakai bulan 12..
so, sy dah dikira second cust..
dan harganya biasa jelah..
tapi dah last min baru sy dapat tau..
eeee gerammmm betol lah..
maknanya sy kenalah tukar dress lain..
arhhhhhh!!!!!!
itu pun kalau ada kaler yg same..
kalau takde macam mane plak??? huh..

next week g fitting baru nak bincang balik..
mulanya dia suh dtg fitting ari khamis next week..
gila ape??
org dah sibuk-sibuk kat umah, dia nak suh dtg fitting..
aiiii laaaa bridal..
sabarrr jelahhh...
e_e

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...