Showing posts with label bear. Show all posts
Showing posts with label bear. Show all posts

Monday, January 05, 2015

Bunga Tangan Bear Untuk Dijual!

Assalamualaikum..

bunga tangan bear untuk dijual!!
ada tak yang berkenan??
sy tempah hb nie sekali dgn bunga telur wedding sy..
tapi hb nie sy tak pernah guna..
sayang sgt!! 
so daripada rosak, baik sy lelong je kan..let it go! let it go!

tema biru peach..
kalau berminat, boleh terus emel sy yea..

aisyah_kz@yahoo.com



Friday, June 21, 2013

Review Kahwin #15 : Bunga Telur Teddy Bear

Assalamualaikum..
hai dear si cantik semua..
salam Jumaat!

arini sy sambung review kahwin yang dah lama ditinggalkan..
berkisar tentang bunga telur di hari persandinganku..ceewaahhh..haha
bunga telur nie special edition coz ditempah melalui rakan FB..
akk nie buat sendiri tau..so harganya fhm²lah..

sy tempah since awal tahun 2012 kalau tak silap..
tapinya asyiklah bertukar kaler tema..
naik pening akk owner nih melayan sy..hehe

at last tema yg sy pilih : kuning + peach + silver
takde kena mengena langsung ngan tema kahwin..ahax
hantam sajalah labuuu...

Friday, April 12, 2013

Review Kahwin #2 : Bunga Tangan @ Handbouquet

Assalamualaikum..
hai dear b2b sekalian..
sure ramai yg masih bz dgn persiapan kahwin kan..caiyok2!!
hihihi..

maaflah sebab kelambatan meng'update' blog nie yea..
baru je buat 1 review aritu lepas tuh ditinggalkan sepi..
ok, kali nie sy buat review lagi..
bunga tangan sepanjang 3 hari majlis sy..

jom tengok gambar nie dulu..
tadaaaaa...inilah HB sy spjg majlis..
gmbr pinjam dr imported cameraman sy, blogger Zamani 
tapiii tak semua yg sy gunakan yea..
HB bear dan felt tu sy tak gunakan..
sayang kan..huh

Saturday, January 26, 2013

Review Tunang : 1 Tahun 2 Bulan 6 Hari Yang Lalu

Assalamualaikum..
dear readers dan b2b..

apakah 1 tahun 2 bulan 6 hari yg lalu??
al-kisahnya majlis pertunangan sy tercipta..
tarikhnya 20.11.2011
suke tarikh tu..hii
kalau boleh, nak kawen 20.12.2012 tapi tak sesuai pulak..
hehehe..

bermula saat inilah sy menjadi tunangan kepada incik aidi >_<
wahhh dah setahun lebih tu..
tak lama lagi kami akan disatukan..
in shaa Allah..

berbalik pada tujuan sebenar entri ni diwujudkan..
sekadar berkongsi saat manis itu..
tak nak cite banyak, kita tengok je gambar-gambar kat bawah nie..
semuanya ada cerita tersendiri..

mini pelamin : pink putih
regenye = RM200

hantaran dari saya bertemakan kaler pink dan silver..my feveret kaler ok!! 
kesemua hantaran yg sy berikan kpd incik tunang ialah 19 dulang..
fuhhhh banyak sungguh..
Alhamdulillah..ramai kaum keluarga yg menyumbang makanan..
jumlah asal hanyalah 11 dulang..
rezeki kami..syukur!!
setiap hantaran sy letakkan satu teddy bear comel >_<
teddy bear tu memang sgt menjadi pujaan semua org..haha



hantaran untuk incik tunang..pink!!

hantaran dari incik tunang pulak sebanyak 13 dulang..
jumlah asal 9 dulang aje..
bertemakan biru dan silver..
setiap hantaran diletakkan seekor burung biru yg cantek >_<


hantaran dari incik tunang..biru!!

imam tengah tengok cincin ^_^

eh2! cincin dah pun disarung..hii
sy bergelar tunangan org..

future MIL dan mak sy..yg sblh sy tuuu sape erk?? lupa la..hihi

kakak-kakak dan anak buah sy..


tukang mekap a.k.a mak andam sy..
tukang buat pelamin sy juge..

incik tunang, mak dan anak buah sy..

anak buah sy..masa nie 8 org je, thn nie dah jd 9 :)

cameraman : mr. zamani

office mates di suatu masa dulu..

act, ada banyak lagi gambar..
tapi ini je yg mampu di upload >_<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...