Showing posts with label bantal hiasan. Show all posts
Showing posts with label bantal hiasan. Show all posts

Tuesday, April 16, 2013

Review Kahwin #4 : Bilik Tidur Pengantin

 Assalamualaikum..
dear b2b, blogger dan silent readers..

jom menjengah bilik pengantin pulak..
nasiblah ada jugak gmbr full view dalam bilik..
itupun abang sy yg amik mase hari kejadian..

hiasan dalam bilik adalah hasil kerja tangan puan perantin nie sendiri..
kecuali belakang tabir katil tu..
my sis yg buat n gantung (pagi jumaat b4 nikah..hoho)

dari mengecat, menggosok langsir dan cadar, mengemas bilik, pasang langsir dan cadar, menghias bagai semuanya kerja sy yea..huh
jenuh jugaklah buat itu ini dan memanjat sorg-sorg..hihi
tapi puas hati dgn usaha sendiri walaupun tak cantik mana pun..
tema pilihan : PEACH

jom tengok hasilnya :

door signage menyambut tetamu >_<
inilah ruang beradu pengantin..
..aisyah & aidi..

Tuesday, February 26, 2013

11 Hari : Misi Selesai

Assalamualaikum..
hai dear..
amacam projek kahwin korg??
hopefully dah banyak progress nya..

Alhamdulillah..
projek kahwin sy banyak yg dah settle..
tinggal 11 hari lagi..
macam tak percaya lagi nie..hii
next week is my big day..ohhh nervous nya..

ok, jom cek projek yg dah siap..

BAJU NIKAH
sy tempah jahit manik kat kawan my sis..
amat memuaskan hati.

PEARL HB 
done completely..my sis tolong..hii
at last, tercapai jugak hasrat nak buat pearl HB nie..


BUNGA ROZEK B2B
siap dengan jayanya..hehe
hopefully dapat jumpa rakan b2b yg dtg nanti..


DOORGIFT
done packaging!! dgn bantuan mak, my sis n anak buah..
next week baru blh packing dlm beg..yeayyy

MR & MRS
projek bantal hiasan lagi..

VEIL NIKAH
barang-barang dah beli : lace, kain dan pearl..
tunggu masa nak merealisasikan veil idaman..haha
belum start menjahit lagi..

Monday, January 21, 2013

47 Hari : Bantal Hiasan & Door Signage

Assalamualaikum..
hai b2b n readers!!
kalau semalam, entri sy berkisar tentang pengapit arini sy kongsikan apa yg sy dah tempah..
bukan buat sendiri yea..
sy tak kreatif pun..hihi

bantal dan siganage nie dah lama dok dalam kotak..
tunggu masa nak digunakan je..
tak mau cite banyak, jom tengok!!

yg nie, bantal hiasan..
sy tempah sepasang kat SINI..
comel sangat secomel tuan yg buatnya..
bantal ni handmade yea..dari kain felt..
sangat senang berurusan dengan Nad..
dia sangat kreatif..
kalau berminat, boleh tgk info kat blog atas tu yea..

depan : aisyah, aidi
belakang : bahagia selamanya
in shaa Allah...

yg bawah nie pulak door signage..
sy akan gantungkan di pintu bilik..
dah lama sgt tempah yg nie kat SINI..
door signage nie berasaskan quilling..
masa tempah ni, sy belum menjinakkan diri dengan quilling lagi..
so, tempah jela kan..hihi
tengok kaler pun pink purple..haha
konon² dulu, nak buat tema wed pink purple..
tapi sebab banyak sgt org yg buat tema nie..
bertukar suda..ahax
berminat nak tempah?? klik link tu yea.. 

:: aisyah & aidi ::

ok, tu je untuk kali ni..
tata titi tutu
>_<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...