Showing posts with label b2b. Show all posts
Showing posts with label b2b. Show all posts

Saturday, September 20, 2014

Softcopy Photo Booth Props..Ada Yang Berminat??

Assalamualaikum..

lai lai lai..
meh sy nak promote sikit softcopy Photo Booth Props (PB Props) untuk dijual..ada ke yang berminat agaknya??

sebenarnya entri pasal PB Props [SINI] sebelum nie mendapat sambutan hangat..
makanya sy UPGRADE sikit PB Props sy masa wedding untuk b2b di luar sana yang tak berkesempatan nak buat sendiri..
harapnya dapatlah memuaskan hati b2b sekalian yea..

PB Props yg sy jual nie ada 15 pcs yea dear..dan sy bagi FREE lagi..harga?? sila emel sy yea..

apa yg perlu dibuat??
just print out, gunting n tampal pada lidi/batang aiskrim..

nak tengok contohnya?? jom scroll ke bawah..





yg kat bawah nie pulak sy bagi FREE kepada sesiapa yang menempah PB Props sy :)


korang rasa berminat??
boleh emelkan kepada sy untuk sebarang pertanyaan.. aisyah_kz@yahoo.com

sekian, terima kasih..

Tuesday, May 28, 2013

Review Kahwin B2B Sha Vanilla

 Assalamualaikum..
hai dear b2b, m2b, blogger n silent reader..

minggu lepas, semua rakan b2b dikejutkan dgn pemergian seorang ex b2b,Fateha ke pangkuan Allah..
salam takziah buat suami dan keluarga Fateha..
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan org-org beriman..
- Al-fatihah -

Ahad lepas (26.5.13), seorang lagi rakan b2b telah melangsungkan perkahwinan..
Tahniah dear, Selamat Pengantin Baru!
moga kekal hingga akhir hayat..

sy berkesempatan ke majlisnya..
dan sempat jumpa perantin..yeayyy!!

nie lah Puan Sha yg comei..purple gituuu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...