Showing posts with label agar-agar. Show all posts
Showing posts with label agar-agar. Show all posts

Saturday, June 08, 2013

Resipi : Agar-agar Milo

Assalamualaikum..
hai semua!

minggu lepas kerajinan melanda untuk mencuba resipi nie..
so search lah kat mr google dan terjumpa resipi dr sumber nie (link kat bawah)
time tu pulak bahan-bahan semuanya ada..so jadik jela..
dan masa tulis entri nie, semua agar-agar nie dah habis..
so tak sempat nak tinggalkan utk incik hubby..huhu
semalam baru je buat lagi utk dia tapi lain pulak rasanya..
hurmmm..

inilah hasilnya..
agar-agar milo versi Puan Aisyah yea..hoho
sy gunakan bekas ais berbentuk bear coz sgt comel..
kalau berminat, cuba carik kat super/hypermarket..sure ade..
ekceli sy mmg ada bekas nie utk buat coklat..

tadaaaa...
nie lah agar-agar milo bentuk bear yg sy hasilkan..
yg putih tu sebenarnya lebihan susu cair..
terbanyak pulak lebihnya so jadik agar-agar jugak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...