Showing posts with label My Dear. Show all posts
Showing posts with label My Dear. Show all posts

Thursday, September 11, 2014

Azeem Dengan Car Seatnya

Assalamualaikum..

adoiii sejak ada si kecik nie jarang2 dpt update blog..
mana taknya dok bz melayan dia..
tido siang kejap2 je plak tu,tak sempat nak goyang kaki..hihi

Alhamdulillah skrg Azeem dah ok dari ekzema..
nanti sy story pjg lebar pasal tu yea..
skrg nk cite pasal car seat si kecik..
sebenarnya mmg tak plan pun nak beli..
cz tau bknnya dia nak dok dlm tu..
tapi bila fikirkan safety utk Azeem,sy n IH pun setuju utk beli..

al kisahnya 3hari sebelum Raya ritu kitorg jln2 kat Aeon S2..
tiba2 IH masuk kedai/butik Disney (kalau tak silap), terus2 je tgk car seat baby..
harga masa tu mmg murah cz offer sempena Hari Raya..
kitorg berkenan dgn brand My Dear harganya RM299 (harga asal RM399) kaler biru..
sesuai sgtkan..
so ada penjimatan di situ juga..
just survey je dulu..belinya nantilah..

lepas Raya, barulah kitorg beli car seat tu..
ibu ayah Azeem yg excited..hihi
nak tau baru berapa kali Azeem dok dalam tu?
haha..baru 2x je sejak beli..
sabo jela Azeem..

tengoklah si kecik nie ha dgn car seatnya..
kot duduk pun sekejap je..
pastu sibuk nangis nak keluar..
aduhai la anak..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...