Showing posts with label 5 months. Show all posts
Showing posts with label 5 months. Show all posts

Sunday, October 19, 2014

Azeem Dah 5 Bulan..Cepatnye!

Assalamualaikum..


Alhamdulillah syukur ke hadratMu Ya Allah..permata hati kami sihat di bwh lindunganMu..cepat je kan..dah 5 bulan dak bambam ibu ayah nie..semoga terus membesar bagaikan juara yea :) hihi..mudah2an Azeem kekal sihat yea syg..ragamnya macam2 skrg..siang senang je nak tido tapi malam mengamuk bila time tido..hai anak..


perkembangannya, Azeem dah pandai meniarap since 3 bulan..sekarang mengundur sgt laju..tapi ke depannya slow lagi..menonggeng2 jadinya sbb nak terus merangkak kot..hihi
gelak2, tengok tv, n paling pandai menangis..hiks
sangat suka bila dibawa berjalan g mall ke naik kete ke..dan sgt senang tido kalau g outing..

sgt tak suke kalau dok terperap dalam rumah jee..menangis manjang n kalau bwk keluar rumah baru syp..itulah Ahmad Azeem..hihi

awal bulan hari tu Azeem dah ke Baby Spa..kemain suke lagi..
dpt swimming n kena massage tuuu..ibu ayah pun tak merasa cmtu tau..kalau ada rezeki ibu ayah bwk g Spa lagi yea..heeee

next month dah boleh makan solid food..yippie yeay yeay!!
ibu terlebih excited..haha
tak sabar nak bg Azeem makan..!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...