Showing posts with label 4 months. Show all posts
Showing posts with label 4 months. Show all posts

Wednesday, October 29, 2014

Azeem Berenang!!

Assalamualaikum..

hai..meh nak story sikit al kisah Azeem ke Baby Spa..
sebelum nie jeles sgt tgk org bawak baby g spa kan..
esp ke Hipopo Spa tu..tapiii nun jauh di sanaaa..alaa xde yg dkat ngn PD ke?? huhu..sedih je..tapi nak dijadikan cerita, ternampak pic baby kwn sy ke Spa kat FB..pe lagi, terus godek2..godek punye godek, barulah tau yg Spa tu kat S2 je pun..horreyyyy..harapnya impian ibu tercapai..haha

sy pun usulkan kat IH..hii semangat nie..
tapi IH mcm tak excited sgt pun..sedeyy
hari2 dok tanya IH..haha
yelaaa mane tau kot mood dia berubah kan..

Tuesday, September 30, 2014

Throwback : Outing Bertiga

Assalamualaikum..

salam 1 Oktober :)
alahai banyaknya entri pending..
dalam kepala nie macam2 nak share tapi tak sempat nak mengarangnya..huhu
pengalaman bersalin pun da berhabuk dlm draft..haha

oklah nie nak story mory pasal outing last week..
dah lama tak bawak si kecik jalan2 sbb IH bz keje..
so last week sempatlah ke Aeon S2..
bukan nak shopping sangat pun, saje jalan2..

otw nak ke Seremban, Azeem tido dalam car seatnya..
al maklumlah perut dah kenyang..hihi
mula2 merengek jugak tak nak dok dalam car seat, tapi pastu terus diam..rupa2nya dah tido..
dapatlah ibunya berehat dalam kereta :) hihi..


sampai je kat parking Aeon, enjin stop n Azeem terjaga..
macam tau2 je dia dah sampai..Alhamdulillah mood Azeem ok sampai balik..mana taknya, dok berkepit ngan ayahnya..
so dapatlah ibu bersenang lenang..haha
tengok anak ayah tu..like father like son..hiks
pics nie sume sy snap masa kat Seng Heng..
masing2 dok sibuk tengok tv keliling kedai tu..khusyuk bukan main..


*next week nak bawak Azeem g spa..horreyyyy :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...