Wednesday, October 29, 2014

Azeem Berenang!!

Assalamualaikum..

hai..meh nak story sikit al kisah Azeem ke Baby Spa..
sebelum nie jeles sgt tgk org bawak baby g spa kan..
esp ke Hipopo Spa tu..tapiii nun jauh di sanaaa..alaa xde yg dkat ngn PD ke?? huhu..sedih je..tapi nak dijadikan cerita, ternampak pic baby kwn sy ke Spa kat FB..pe lagi, terus godek2..godek punye godek, barulah tau yg Spa tu kat S2 je pun..horreyyyy..harapnya impian ibu tercapai..haha

sy pun usulkan kat IH..hii semangat nie..
tapi IH mcm tak excited sgt pun..sedeyy
hari2 dok tanya IH..haha
yelaaa mane tau kot mood dia berubah kan..

Sunday, October 19, 2014

Azeem Dah 5 Bulan..Cepatnye!

Assalamualaikum..


Alhamdulillah syukur ke hadratMu Ya Allah..permata hati kami sihat di bwh lindunganMu..cepat je kan..dah 5 bulan dak bambam ibu ayah nie..semoga terus membesar bagaikan juara yea :) hihi..mudah2an Azeem kekal sihat yea syg..ragamnya macam2 skrg..siang senang je nak tido tapi malam mengamuk bila time tido..hai anak..


perkembangannya, Azeem dah pandai meniarap since 3 bulan..sekarang mengundur sgt laju..tapi ke depannya slow lagi..menonggeng2 jadinya sbb nak terus merangkak kot..hihi
gelak2, tengok tv, n paling pandai menangis..hiks
sangat suka bila dibawa berjalan g mall ke naik kete ke..dan sgt senang tido kalau g outing..

sgt tak suke kalau dok terperap dalam rumah jee..menangis manjang n kalau bwk keluar rumah baru syp..itulah Ahmad Azeem..hihi

awal bulan hari tu Azeem dah ke Baby Spa..kemain suke lagi..
dpt swimming n kena massage tuuu..ibu ayah pun tak merasa cmtu tau..kalau ada rezeki ibu ayah bwk g Spa lagi yea..heeee

next month dah boleh makan solid food..yippie yeay yeay!!
ibu terlebih excited..haha
tak sabar nak bg Azeem makan..!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...