Tuesday, September 30, 2014

Throwback : Outing Bertiga

Assalamualaikum..

salam 1 Oktober :)
alahai banyaknya entri pending..
dalam kepala nie macam2 nak share tapi tak sempat nak mengarangnya..huhu
pengalaman bersalin pun da berhabuk dlm draft..haha

oklah nie nak story mory pasal outing last week..
dah lama tak bawak si kecik jalan2 sbb IH bz keje..
so last week sempatlah ke Aeon S2..
bukan nak shopping sangat pun, saje jalan2..

otw nak ke Seremban, Azeem tido dalam car seatnya..
al maklumlah perut dah kenyang..hihi
mula2 merengek jugak tak nak dok dalam car seat, tapi pastu terus diam..rupa2nya dah tido..
dapatlah ibunya berehat dalam kereta :) hihi..


sampai je kat parking Aeon, enjin stop n Azeem terjaga..
macam tau2 je dia dah sampai..Alhamdulillah mood Azeem ok sampai balik..mana taknya, dok berkepit ngan ayahnya..
so dapatlah ibu bersenang lenang..haha
tengok anak ayah tu..like father like son..hiks
pics nie sume sy snap masa kat Seng Heng..
masing2 dok sibuk tengok tv keliling kedai tu..khusyuk bukan main..


*next week nak bawak Azeem g spa..horreyyyy :)

Saturday, September 20, 2014

Softcopy Photo Booth Props..Ada Yang Berminat??

Assalamualaikum..

lai lai lai..
meh sy nak promote sikit softcopy Photo Booth Props (PB Props) untuk dijual..ada ke yang berminat agaknya??

sebenarnya entri pasal PB Props [SINI] sebelum nie mendapat sambutan hangat..
makanya sy UPGRADE sikit PB Props sy masa wedding untuk b2b di luar sana yang tak berkesempatan nak buat sendiri..
harapnya dapatlah memuaskan hati b2b sekalian yea..

PB Props yg sy jual nie ada 15 pcs yea dear..dan sy bagi FREE lagi..harga?? sila emel sy yea..

apa yg perlu dibuat??
just print out, gunting n tampal pada lidi/batang aiskrim..

nak tengok contohnya?? jom scroll ke bawah..





yg kat bawah nie pulak sy bagi FREE kepada sesiapa yang menempah PB Props sy :)


korang rasa berminat??
boleh emelkan kepada sy untuk sebarang pertanyaan.. aisyah_kz@yahoo.com

sekian, terima kasih..

Friday, September 12, 2014

Selamat Hari Lahir Suamiku

Assalamualaikum..

Alhamdulillah 10 Sept baru nie hari lahir IH yg ke...??
kebetulan jugak IH cuti..
so dapatlah buat seprise dgn kek yg seberapa dari wifey nya..hihi
at least sempat jugaklah berkejar2 siapkan kek sementara si kecik tdo..

wish dari wifey abg..
semoga dgn bertambahnya usia, menjadikan abg semakin matang..
mudah2an diberkati oleh Allah swt di dunia dan akhirat..
semoga panjang umur agar kita dapat melayari bahtera rumahtangga ini bersama..
in shaa Allah~

love u till Jannah..

Thursday, September 11, 2014

Azeem Dengan Car Seatnya

Assalamualaikum..

adoiii sejak ada si kecik nie jarang2 dpt update blog..
mana taknya dok bz melayan dia..
tido siang kejap2 je plak tu,tak sempat nak goyang kaki..hihi

Alhamdulillah skrg Azeem dah ok dari ekzema..
nanti sy story pjg lebar pasal tu yea..
skrg nk cite pasal car seat si kecik..
sebenarnya mmg tak plan pun nak beli..
cz tau bknnya dia nak dok dlm tu..
tapi bila fikirkan safety utk Azeem,sy n IH pun setuju utk beli..

al kisahnya 3hari sebelum Raya ritu kitorg jln2 kat Aeon S2..
tiba2 IH masuk kedai/butik Disney (kalau tak silap), terus2 je tgk car seat baby..
harga masa tu mmg murah cz offer sempena Hari Raya..
kitorg berkenan dgn brand My Dear harganya RM299 (harga asal RM399) kaler biru..
sesuai sgtkan..
so ada penjimatan di situ juga..
just survey je dulu..belinya nantilah..

lepas Raya, barulah kitorg beli car seat tu..
ibu ayah Azeem yg excited..hihi
nak tau baru berapa kali Azeem dok dalam tu?
haha..baru 2x je sejak beli..
sabo jela Azeem..

tengoklah si kecik nie ha dgn car seatnya..
kot duduk pun sekejap je..
pastu sibuk nangis nak keluar..
aduhai la anak..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...