Sunday, November 10, 2013

M2B : Scan pulak

Assalamualaikum..
hai sweetie yg gojes sekalian..
sori teramat sgt coz lambat sgt update entri pasal scan aritu..

takmo bebel panjang2, sy terus ceritakan yea..hii

1st Scan @ Klinik Kesihatan Pasir Panjang
[31.10.2013]

disebabkan area Teluk Kemang nie cuma ada KD aje, makanya sebarang pemeriksaan utk scan sume kene buat di KK Pasir Panjang..
jauh tu takla, dlm 15minit jugak kot kalau dr rumah..
ptg tu pukul 2.00 ptg kami dah sampai di KK..
ingatkan kami antara yg terawal..rupanya dah ramai org yg tgh tunggu turn..hehe

M2B : Buku Pink

Assalamualaikum..

semoga kalian semua sentiasa dirahmati Allah hendakNya..
Alhamdulillah skrg baby dlm rahim sy dah pun berusia 12w 5d..
kejap je dah 3 bulan, tak lame lagi dah habis 1st trimester..
mudah2an anak ibu sentiasa sihat..

oklah kat sini sy nak cerita perihal buku pink..
byk jugak prosedurnya kan, sabar jelah..
al maklumlah 1st time..hehe

1st Appointment @ Klinik Desa Teluk Kemang
[29.10.2013]

awal2 pagi sy dan IH dah bangun n siap2..
memandangkan pagi tu hujan, aduhhh rasa malas sgt nak bangun..haha
tapi digagahkan jugak demi buku pink..hii
so tepat pukul 8.00 pg sy dah terpacak kat depan KD tu..
IH hantar sy dgn kereta betul2 kat depan tangga KD..haha
pastu IH lepaklah dlm kereta dia sambil tunggu sy..

Saturday, November 09, 2013

9 Tahun Bercinta

Assalamualaikum..
hai dear!!
dah mcm biskut chipsmore pulak sy nie kan..
kejap ade, kejap takde..
aduhhh kenapalah penyakit 'M' sgt berleluasa skrg nie??
adoiii laaa..

banyak je yg nak dikongsikan tapi kemalasan utk mengarang adalah sgt tinggi..
apakah?? huhu..
nie pun barulah ada kerajinan nak menaip..

arini genap 9 tahun anniversary percintaan kami..ceewaahhh :)
percintaanlah sgt kan..
epi 9th anniversary utk kami..hihi
mudah2an cinta kami akan bersatu hingga hujung nyawa..
in shaa Allah..aminnn~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...