Saturday, October 26, 2013

M2B : Check up

Assalamualaikum..
hai!! selamat datang ke blog merah jambu sy :)
sejak 2 menjak nie, terasa kemalasan utk update blog..
bulan nie je, baru masuk 2 entri je ha..aduhhh
sori yea kwn2 semua..

Alhamdulillah, arini dah masuk 10w 1d baby dlm perut sy nie..
mudah-mudahan baby terus sihat membesar..in shaa Allah..
terasa mcm banyak betul nak cerita dlm entri nie..
idea oh idea..pls come to me!

oklah, sy ceritakan kisah check up sy baru nie yea..

2nd check up @ Klinik Dr Nor Azura Seremban Jaya
[21 Okt 2013]

sepatutnya, doc mintak sy datang hari Jumaat lepas Raya Haji..
tapinya IH tak dapat nak bawak sy..
so terpaksa ditangguhkan ke next week nya..
 makanya ari Isnin tu dah plan nak g klinik..

so pagi2 lagi dah siap..semangat okeh! hihi..
tapi lewat jugak keluar rumah..hurm
dlm pukul 12.00 pm sampai kat klinik..
terus daftar n tunggu turn jumpa doc..
tak lama menunggu, terus turn sy..dup dap..

Thursday, October 03, 2013

Alhamdulillah..


Assalamualaikum..
hai warga blogger yg dirindui :)
sekian lama menyepi dari mengarang..i'm sorry..
sy hanya mampu tersenyum :)

al-kisahnya, last week sy kena gatal2 yg teruk kat kaki..
tak pasti alergik ape..mungkin sbb makanan..belacan mungkin??
so khamis lepas sy mintak tolong IH bwk g Klinik 1M..
sebabnya dah tak tahan sgt, tido mlm pun jadi tak selesa dek kerana gatal2 tu..
jumpa doc, dapat injection n dapat ubat..
semuanya buat sy sgt mengantuk..huh
tapi malam tu still jugak gatal2..apakah??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...