Monday, April 22, 2013

Review Kahwin #9 : Hadiah

Assalamualaikum..
hai semua! 

seperti yg dijanjikan, entri kali nie sy nak review tentang hadiah yg sy dpt mase majlis..
bukan niat nak membangga diri yea, cuma berkongsi cerita..
terima kasih kepada pemberi hadiah..
Alhamdulillah..
hanya Tuhan saja yg dpt balas jasa kalian..

proses membuka hadiah kami tak buat malam lepas majlis bersanding..
sebabnya sangat penat beroutdoor n berposing sakan sampai lewat petang..
pastu malam kena rest utk majlis esoknya..
so hold dulu bukak hadiah nie sume..
malam lepas majlis bertandang barulah sibuk bukak hadiah nie sume..
dgn bantuan my BIL..dia yg semangat..hihi

inilah sebahagian hadiah yg sy dapat..mase nie tengah dok bz bukak hadiah..
gmbr di sebalik tabir tak dapat nak publish yea..hihi

tadaaa...
nilah hadiah-hadiah tu..dok tersusun kat dalam bilik lagi..

 
yg nie pulak dah dok atas almari..hahaha
apelahhhh nasib..

hadiah by pos..drpd blogger E'raz Fadli (Kelantan)..
thanx a lot along!! very2 appreciate it..

kat bawah nie pulak kad-kad ucapan pada hadiah..
sy dah simpan kat dlm sticky album pemberian hamba Allah..

ada hadiah yg disertakan dgn kad ucapan + pemberi..
dan ada jugak yg takde nama pemberi..
pepun, terima kasih byk2!!








last but not least, senarai pemberi dan hadiah-hadiahnya..
sy listkan mcm nie, so nanti adalah kenangan dari pemberi-pemberi yg baik hati tu..

kat bawah nie pulak sy ringkaskan barang-barang yg sy dapat..
syukur Alhamdulillah..
>_<

dapur gas : 1
rice cooker : 5 (kalau tak masak jugak, tak taulah..hihi)
toaster : 2
blender : 1
jus mixer : 1 (dah banyak kali buat orange juice..wahhh kemain)
food steamer : 1
jug kettle : 2
tupperware brand : 2
dinner set : 2
lampu tidur : 4 (sampai tak tau nak letak mane..hii)
pemanggang ajaib : 1 
glass set : 10
tea set : 4
comforter/cadar : 2
album gmbr : 2
jam dinding : 1
frame ayat : 1
frame : 1
lain-lain : 14

6 comments:

Eraz Fadli said...

Waaaa... Banyaknya hadiah!! ;D

aisyah kz said...

Alhamdulillah along :)

♥ Chacha said...

heee kita yg dah 5 bulan kawen pun tak tahu letak mana hadiah.. Tapi bila pandang je sure rindu saat2 wedding. heeee

aisyah kz said...

hah tu la pasal..xde tmpt dah nak letak..so susun jela kat dlm bilik..yeszaaa rindu saat2 wedding ritu ;)

cik fadh said...

wah bestnyer dpt bnyak adiah !!!

aisyah kz said...

:) best3! hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...