Tuesday, April 16, 2013

Review Kahwin #4 : Bilik Tidur Pengantin

 Assalamualaikum..
dear b2b, blogger dan silent readers..

jom menjengah bilik pengantin pulak..
nasiblah ada jugak gmbr full view dalam bilik..
itupun abang sy yg amik mase hari kejadian..

hiasan dalam bilik adalah hasil kerja tangan puan perantin nie sendiri..
kecuali belakang tabir katil tu..
my sis yg buat n gantung (pagi jumaat b4 nikah..hoho)

dari mengecat, menggosok langsir dan cadar, mengemas bilik, pasang langsir dan cadar, menghias bagai semuanya kerja sy yea..huh
jenuh jugaklah buat itu ini dan memanjat sorg-sorg..hihi
tapi puas hati dgn usaha sendiri walaupun tak cantik mana pun..
tema pilihan : PEACH

jom tengok hasilnya :

door signage menyambut tetamu >_<
inilah ruang beradu pengantin..
..aisyah & aidi..



bear pengantin yg terlekat di langsir belakang tabir..
asalnya bear nie takde baju pun..
my sis yg decorate baju-baju die..
maka terhasillah ini..cute x?? hoho..
pearl HB yg bear tu pegang, sy yg buat :) hihi..

cadar dan langsir tu satu set mak sy yg belikan..
so tak payahlah nak fikir nak carik cadar ngerlip-ngerlip bagai..
at last cadar tu simpan bawah katil n tak gune kan..hoho
sy gunakan cadar dr kain cotton..selesa sangat :)
sangat kena dengan tema sy..

masa nie dah tukar hantaran so inilah hantaran hati dr incik hubby (belum review lagi)..
hati manyak riang..hoho

langsir nie my sis yg buat..simple n nice kan?
i loike!!
sebabnya sy tak suke bilik yg dihias over sangat..
tq so much my dearest sis!! (yg buat hantaran juge)



bantal-bantal beradu..
bantal merah tu my sis no 3 hadiahkan buat kami..
tq kakak!!

ini konon-konon je..hahaha
dihias lepas balik dr honeymoon..
mood honeymoon kononnya coz beli bunga nie kat cameron highland..
ahax..
>_<

testing camera baru..cekonon lagik >_<

ok, itu aje review utk kali nie..
keep reviewing ya!!
tata..

2 comments:

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

beli kat mana cadar tu??? comel sgt... ^_^

aisyah kz said...

hai cik Anna, sy beli kat Akojaya..hii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...