Wednesday, April 17, 2013

Review Kahwin #5 : Guestbook Corner

Assalamualaikum..
hai b2b, blogger dan silent readers..
satu hari = satu entri..
so, hari-hari blog nie akan diupdate..
in shaa Allah kalau takde halangan..

memandangkan incik hubby nun jauh di luar kawasan, so ada banyak masa terluang kat umah..
al maklumlah suri rumahtangga sepenuh masa..hihi
bila incik hubby balik nanti, sure tak sempat nak mengarang..

oklah, entri kali nie sy kongsikan dgn korg GB corner masa hari kejadian..
semuanya hasil kerja sy sendiri..

jom tengok gambar kat bawah nie..

inilah kedudukan asal GB corner masa pagi Sabtu sebelum majlis..
anak buah sy yg uruskan..


signage 'Buku Tetamu' dgn perantin cute..
bekas isi pen bentuk penguin dan tarikh yg sy beli di Mr. D.I.Y

Welcome Board 
dibuat sepenuhnya oleh sy menggunakan kain felt dan quilling..

Photo Booth Props
sy buat sendiri juga kecuali yg bentuk-bentuk tu juz download dr google..
act takde PB corner pun..saje letak kat cnie..
tapi ramai yg tak tau kegunaannya :( huhu..

Frame Raikan Cinta
sy gunakan gmbr kami masa bertunang untuk pesanan kpd kwn-kwn..
'Tuliskan ucapan anda buat tatapan kami'
sori takde gmbr close-up..huhu

Bunga Rozek B2B
gmbr diambil sebelum majlis..
nak tau apa jadi selepas majlis??
semua bunga rozek nie habis okeh!! 
padahal b2b yg dtg sorg je..SHA (vanilla)
dia pun tak pakai bunga rozek nie..
sadisss je..
mereka-mereka tak baca betul-betul kot, takpelah..
maksudnya mereka suke bunga sy >_< wahhh tetibe..hehe

Cik + Incik Perantin Comel

tekun menulis nampaknya..my sis yg paling byk tolong majlis sy..

 
tulis jgn tak tulis yea kak! 

Guestbook 
inilah hasil kerja tangan sy juge..

Doa Buat Pengantin

ucapan dari mereka-mereka yg baik hati..hoho
thanx so much korg!! 
senyum je baca ucapan-ucapan kwn-kwn..hii

last but not least..
GB corner di tempat incik hubby..
same tak?? 
coz semuanya sy yg buat >_<

13 comments:

Princess Feyqa said...

cantiknyee sis even simple!

cik mah said...

cantik guestbook tu....xdpt nk dtg aisyah...ade hal masa tu...

aisyah kz said...

tq puan mah! ok xpe dear..

aisyah kz said...

tq dear! akk xsuke serabut2..hii

s h a said...

Aisyah dear...tu la.Sedih jgk x dapat bunga rozek omey2 tu.Hehe.Nampak nama kte la.Auww. :)

aisyah kz said...

ahaha..sian sha kn..dah ramai sgt minat kt bunga tu..hii
tq smpt tulis wish :)

sang rama-rama said...

macam mana nak dptkan template isi kat dlm guest book tu ya? leh share x?

aisyah kz said...

@ sang rama-rama : sy ada ceritakan kat sini dear..
http://aisyahkz.blogspot.com/2013/01/diy-guestbook.html

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Huhuhu cantik..suka tengok..warna2 kat table tu pun menarik..:)

aisyah kz said...

@ Nurshakira Abdul Halim : tq dear!! :)

teguh waluya said...

suatu cerita yang menarik salam kenal

Diana Akmal said...

boleh buat tempahan GB tak?
cantik saya suka?

merdhieya said...

Salam..cantiknye!
saye berkenan betul guestbook ngn welcome board tu..amik tempahan x? kalo amik tempahan, saye nk order..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...