Wednesday, February 15, 2012

Quilling Frame

assalamualaikum..
erm setelah saya cuba membuat 1st quilling art, saya buat frame pula untuk projek baru saya ^_^
inilah hasilnya setelah berhari-hari berusaha menyiapkannya.
tapi belum siap sepenuhnya lagi..
jom quilling bersama saya.. 
hee..


 


 


 




  



Monday, February 13, 2012

13 Tahun Pemergian Ayahanda

assalamualaikum..

13 Februari 2012..
genaplah 13 tahun pemergian ayahanda tercinta buat selama-lamanya..
Allah lebih sayangkan ayah..
semoga ayah sentiasa tenang di SANA dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..
amin~~

-al fatihah-

Thursday, February 09, 2012

My 1st Quilling Arts

assalamualaikum..
erm da banyak hari blog nie tak diupdate..
al-maklumlah, bz cket..hee
ok, dalam entri kali nie saya nak berkongsi kejayaan saya buat quilling..
berjaya ke?? tunggu komen dari yang pakar..
kalau korang nak tau, saya terjumpa blog kak lin melalui blog orang lain..
rayau punya rayau terjumpalah craft products for sale!!..suke2!!
thanx kak lin, saya memang teringin sangat nak belajar sendiri ^_^
jadinya, on da spot saya beli dan bayar tau..punyalah excited..
then, semalam baru je dapat barangnya..
seharianlah saya mengadap benda nie..
seronok juga buat benda nie tapi kena banyak bersabar dengan kerumitannya..
so, inilah hasilnya..!! ^_^


..ladybug + flower..

burung ke itik tah yang berlove2..hehe

..bunga two-tone : my 1st try..

..rama-rama cutie..


ok, itu aje buat masa ni..nantikan hasil quilling yang lain dari saya di entri yang lain
(mengikut kerajinan saya) heee....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...